Fribergs PanoCopter

Svenska English

Mer än ett sekels erfarenhet
och kompetens inom rostfritt!

 

Fribergs Verkstäder är ett företag i tiden, med modern produktionsteknik i anpassade lokaler. Våra kunder finns till största delen inom storkök, industri och lantbruk. ISO-certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

 

Fribergs Verkstäder är verksamma inom tre olika produktgrupper.

Aktuellt

Från den 25 maj 2018 följer Fribergs Verkstäder den europeiska dataskyddsförordningen EU 2016/679 (GDPR). Förordningen ersätter tidigare svensk lagstiftning, PuL 1998:204.

För oss är det viktigt att kunna ge våra kunder så god service som möjligt. Samtidigt måste kraven i GDPR och övriga lagar följas. Du kan läsa mer om vår dataskyddspolicy här.

Som vi tidigare nämnt så har vi under hösten börjat sätta ihop en serie videofilmer, både längre och kortare varianter, på våra produkter. Det kommer att vara både presentationsmaterial såväl som utbildnings- och installationsfilmer - hör gärna av er om vad ni är intresserade av att se mer av!

Till en början hittar ni filmer på Novlab-grytan, under fliken "Filmklipp". Det går också bra att klicka här för att komma direkt dit.

Dessutom finns vi nu även på Youtube, ni hittar vår kanal på denna länk. Där kommer vi att lägga upp våra filmer, så gå gärna in och prenumerera på uppdateringarna.

Storköks­utrustning

Storköksutrustning med tillverkning av spisar, stekbord, kokgrytor samt diverse utrustning till storkök, restauranger och matfabriker.

Flödes­utrustning

Flödesutrustning där vi tillverkar pumpar, omrörare för foderanläggningar, biogas, kemi/läkemedel samt kundanpassad flödesutrustning och tankar, anläggningar.

Lego­till­verkning

Legotillverkning med laserskärning, svetsning, bockning, konstruktion. Allt från enskilda detaljer till hela projekt inom både konstruktion och tillverkning.