Fribergs PanoCopter

Svenska English

Mer än ett sekels erfarenhet
och kompetens inom rostfritt!

Aktuellt

Som vi tidigare nämnt så har vi under hösten börjat sätta ihop en serie videofilmer, både längre och kortare varianter, på våra produkter. Det kommer att vara både presentationsmaterial såväl som utbildnings- och installationsfilmer - hör gärna av er om vad ni är intresserade av att se mer av!

Till en början hittar ni filmer på Novlab-grytan, under fliken "Filmklipp". Det går också bra att klicka här för att komma direkt dit.

Dessutom finns vi nu även på Youtube, ni hittar vår kanal på denna länk. Där kommer vi att lägga upp våra filmer, så gå gärna in och prenumerera på uppdateringarna.

Storköks­utrustning

Storköksutrustning med tillverkning av spisar, stekbord, kokgrytor samt diverse utrustning till storkök, restauranger och matfabriker.

Flödes­utrustning

Flödesutrustning där vi tillverkar pumpar, omrörare för foderanläggningar, biogas, kemi/läkemedel samt kundanpassad flödesutrustning och tankar, anläggningar.

Lego­till­verkning

Legotillverkning med laserskärning, svetsning, bockning, konstruktion. Allt från enskilda detaljer till hela projekt inom både konstruktion och tillverkning.

Fribergs Verkstäder är ett företag i tiden, med modern produktionsteknik och fabrikslösningar i vår nyutbyggda fabrik. ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vi har en produktionsyta på cirka 3000 kvadratmeter uppdelat på flera avdelningar; materiallager, laserskärmaskiner, bockavdelning, kap/stansavdelning, svetsavdelning, mekanisk verkstad, tre monteringsavdelningar samt färdiglager och utleveransavdelning. Vi har även tre sliperier och testkörningsrum, betningsavdelning och miljöstationsrum. Utöver detta har vi givetvis våra kontor, visnings/konferensrum, matsal, personalutrymmen samt lager.

Vi är just nu cirka 30 anställda som jobbar för att ge er så bra support som möjligt samt snabba, säkra leveranser av våra kvalitativa tjänster och produkter.